Villkor och föreskrifter

LEVERANS
Vid en beställning i vår shop skickas ordern inom 2-3 vardagar. Om du beställer före kl. 12, skickas den vanligtvis samma dag. Den normala leveranstiden till svenska adresser är 2-3 vardagar efter att varan skickats från vårt lager. Alla varor skickas med DHL. Varorna levereras så länge lagret räcker. Vi reserverar oss för tryckfel, fel i lagerstyrningen och prisändringar.

RETURRÄTT
Du har full returrätt. Skulle du mot förväntan ångra köpet, kan varje vara returneras i två veckor från mottagandet. Om du ångrar ditt köp, ska du returnera varan i samma skick och mängd som du fick den i. Du får gärna prova ett klädesplagg för att se om det passar dig, men du får inte använda det.
Varan får inte vara tvättad. 

Returadress:
THE HAPPY FOX
Konstgjutarvägen 58
12144 Johanneshov
Sweden

BYTE
Oavsett om du ska byta eller returnera varor, ska du skicka tillbaka dem till oss på adressen ovan. Sedan får du dina pengar tillbaka. Vi expressbehandlar försändelsen, och du kan räkna med att vi inleder återbetalningen inom 24 timmar efter mottagandet. Därför kan du omedelbart beställa det du vill ha i stället, och få det snabbare än vid traditionellt byte. Du kan också vänta till dess att vi betalat tillbaka beloppet.

PERSONDATA VID KÖP
När du gör ett köp på thehappyfox.se, samlar vi in en del personlig information om dig. Vi registrerar följande information: För- och efternamn, adressuppgifter och e-postadress. Dessa uppgifter används uteslutande för expediering av din order. Informationen sparas inte i krypterad form, och skickas inte heller i krypterad form. Din betalning hanteras av kreditkorttjänsten Stripe och sparas inte. Om du knappar in ditt mobiltelefonnummer accepterar du att vi kan kontakta dig via sms med information om din beställning. Observera att du accepterar vår personuppgiftspolicy när du använder thehappyfox.sethappyfox.se ger inte någon information vidare till tredje man.

Du har alltidrätt att få veta vilken information thehappyfox.se har om dig, och du kan också göra invändningar enligt den svenska persondatalagen.

Du kan alltidbe att bli borttagen från våra maillistor - eller att bli helt borttagen från våra databaser. I så fall skickar du ett mail till service@thehappyfox.se. Uppgifterna om dig sparas till dess vi får besked om att det motsatta ska gälla.

Om du har frågor/kommentarer när det gäller vår policy för personuppgifter, är du mycket välkommen att skriva till oss på service@thehappyfox.se.

WEBBSTATISTIK
Vi har ett system för webbstatistik på thehappyfox.se. Det betyder att ett statistiksystem samlar in nformation som kan ge en statistikbaserad bild av hur många besökande vi har, varifrån de kommer och var på var på webbsidan de befinner sig när de lämnar den.Webbstatistiken används bara i syfte att optimera thehappyfox.se.

REKLAMATION
Hos thehappyfox.se kontrolleras alla varor innan de skickas. Om något fel ändå skulle upptäckas hos försändelsen, hänvisar vi till den procedur som beskrivs ovan, under "Returrätt". När du handlar på thehappyfox.se, har du 6 månaders reklamationsrätt. Med andra ord kan du få varan reparerad eller utbytt,
pengarna tillbaka eller ett avdrag på priset - allt beroende på den specifika situationen. Det är naturligtvis ett krav att reklamationen i fråga är berättigad, och att felet/bristen inte uppstått till följd av felaktig användning av produkten eller annat skadevållande beteende. Returnerade och reklamerade varor lagas/ersätts med ny leverans inom en vecka från mottagandet. Om ersättningsvaran inte är tillgänglig, sker en tillgodoskrivning av det inbetalade beloppet inom en vecka. Reklamation ska ske inom "rimlig tid" efter det att felet/bristen hos varan upptäckts. Om reklamation sker inom två månader efter att felet/bristen upptäckts, betraktas den som inkommen i rätt tid.Om reklamationen är berättigad, återbetalar vi naturligtvis dina (rimliga) fraktkostnader. I samband med att du returnerar varan vill vi att du så detaljerat som möjligt beskriver vilket problem det handlar om. Vi tar inte emot paket som skickas mot efterkrav/postförskott eller liknande. Varan ska alltid returneras försvarligt emballerad. Vi  rekommenderar dessutom att du får ett kvitto när du skickar paketet, så att vi kan betala tillbaka
fraktkostnaderna.

Returadressen är:

THE HAPPY FOX
Konstgjutarvägen 58
12144 Johanneshov
Sweden

Om du har skickat tillbaka en vara på grund av att du ångrat dig eller för att reklamera den, får du alltid ett e-postmeddelande när vi har tagit emot varan. I meddelandet informeras du om den vidare processen i förbindelse med behandlingen av din ångerretur/reklamation.

OBS! Vi tar inte emot paket som skickas mot efterkrav/postförskott eller liknande.

DIVERSE
På thehappyfox.se kan du endast beställa varor via vår hemsida. Om du har frågor om våra varor är du välkommen att kontakta oss. Alla priser är inkl. moms. Priserna är aktuella dagspriser och kan komma att
ändras på grund av dollarkursen. När du handlar med thehappyfox.se, ingås avtalet på svenska.

Om du har ytterligare frågor, är du mycket välkommen att kontakta oss på service@thehappyfox.se.